Wednesday, October 14, 2009

Open House Central F.C

Salam..

2/10/2009
spatutnya entry ni dulu sblm umah tbuka cikgu2 tu hahaha.. tp ok je layan..

Central FC ni adalah 1 pasukan bola sepak antara yg tkuat la kat Lawas ni hahaha.. perasan sendiri o apa ke, korang je yg menentukan.. jadi aku adalah salah seorang drp ahli team ni.. jadi secara otomatiknya aku dijemput oleh manager (baju putih tu) cikgu Maidan untuk menghadiri majlis makan2 jumaat malam sabtu.. tempatnya di Puncak Pusat..


aku gi sorang je sbb xde pompuan pun yg datang.. so aku x ajak le Dayah.. hehehe.. sampai2 je aku tbau ayam bakar.. hehehe.. so betul la aku agak.. ada sayap bakar.. (org sana panggil kepak ye x).. sayap ni memang femes kat sini.. kalo beli rm1.70 satu.. kat sini leh amik byk2 pun free..
yg mbakar tu cikgu Bahrin dan cikgu Sirat..


smua pun sedang mnunggu sayap yg dah masak.. hehehe.. tapi xpe.. byk tu..


cikgu Maidan mbuka majlis dengan ucapan alu-aluannya dan juga mendendangkan sebuah lagu.. lepas tu cikgu Maidan panggil aku utk meneruskan nyanyian.. so dgn sepantas kilat aku memilih lagu cincin mas.. hehehe.. lagu selamat..


ni dia cikgu Iskandar dan cikgu Azizi..


makan-makan malam tu selain sayap ayam, ada udang, ikan tongkol masak kicap, sayur kobis dan nasi putih.. kami makan2 je malam tu sambil ada yg nak karaoke selagi aku x abes makan, korang enjoy la dulu.. kalo aku dah boring makan kang, siap la mic tu aku yg punyaaaa.. hahaha..

malam tu ada cabutan bertuah bagai.. semua pun dapat.. yg bezanya kecik n besar je.. aku lak dapat grand prize bila menang ptandingan teka gol (jumlah gol pasukan kami dr januari sampai oktober).. aku teka 84.. tapi bkn tepat.. paling hampir je.. hehehe.. grand prize dia jersi adidas.. btambah la adidas kat umah aku hehehe..


gambar aku xde langsung sbb aku je yg pegang kamera.. ni masa dah xde org.. tinggal lagi 5-6 org sbb jam pun dah kul 12mlm.. hehehe.. kami je yg mlalak lagi dgn mcm2 lagu kami tibai.. Dayah pun dah mula anta msg suh balik hahahaha.. aku sampai umah dalam 12.45pagi.. aku disuruh oleh manager utk tapau udang2 dan ikan2 utk dibawa pada Dayah.. ngeh ngeh ngeh..

takdak crita lagi.. abess dahhh!!!

2 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Kira okey ler lagi ni dok M'sia. Kalo dok luar negara...dh takde umah terbuka dh time2 cenggini, hehe.

Amboi..melalak ye? lepas habes ler tu..huhu..

DeLLas said...

hahaha.. lepas org ramai dah balik le.. kat sini pun yg br dpt karaoke.. slain kat peti jamban..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...