Wednesday, September 30, 2009

Pembetulan gambar..

Salam..

ni pembetulan kepada gambar yg x nampak kpala ablong tu.. hehehe.. x sedar rupanya ada gambar yg nmpk kepala.. bkn apa, aku xnak nmpk kejam sgt hehehehe..

aku pun baru2 blaja m'edit gambar ni.. so klu x terang sgt tu, cam2 je la wajah sapa tu ek.. yang penting, gambar ni ori.. hehehe.. yg penting, akiss dan abahnya macam dah stanby atau cari mood? hehehe..

2 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Lawa ler awak edit gambar ni, hehe..

Psst; cara2 awak nak delete salah satu yg awak folo kat blog along tu kan..
1) awak pi dashboard blog awak tu.
2) tgk belah kiri..ada add dan manage apa yg awak dah folo.
3) pilih manage
4) dah kuar skrin baru..pilih salah satu blog along yg awak nak delete tu..klik setting.
5) pastu klik stop following this site, done..


5) kat situ awak leh

DeLLas said...

ok ok.. nak try ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...